.

Autokoulu lähellä sinua

Tervetuloa NetDriving! -autokouluun!

Kuljettajakoulutusta jo vuodesta 1997.  

RG Driving Consulting Oy aloitti toimintansa Joensuussa Let´s start Driving! –autokouluna on ainut kivijalkakoulumme. 2017 Yritys alkoi laajentua NetDriving! –autokouluna ympäri Suomen verkon välityksellä. Tarjoamme opetusta tällä hetkellä yli 40 paikkakunnalla.  NetDriving! -autokoulussa käyt teoriatunnit helposti nettiteoriana. Ajotunnit ajetaan meillä oikealla autolla henkilökohtaisen ajokouluttajan kanssa. Ajotunneille lähtö on helppoa ja joustavaa, nimittäin ajotunnit lähtevät mistä haluat, esimerkiksi koulun parkkipaikalta tai suoraan kotipihasta. 

Sihteerimme palvelee teitä virtuaalitoimistossa nettisivuillamme, sekä vastaa soittoihin ja sähköposteihin. On siis aina apua tarjolla jos on kysymyksiä esimerkiksi ajokorttiluvasta tai muuten autokouluun liittyvistä asioista.

Tarjoamme opetusta yksittäisistä teoriatunneista aina kurssikokonaisuuksiin saakka yli 40 paikkakunnalla.  
Teoriatunnit, esimerkiksi EAS-koulutuksen voit käydä mistä päin tahansa!
Tervetuloa mukaan!

 

Opettajiamme:

Kari 

Kari toimii Joensuun alueella henkilöauto, kuorma-auto sekä mopokouluttajana sekä myös teoriaopettajana. EAS-koulutuksessa tai riskiteorioilla voit Kariin törmätä!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anna 

Anna huolehtii käytännön asioista, sekä paljon höpöttää Pohois-Karjalan murteella nettiteoriatunneilla. Myös henkilöauto sekä mopoauto-opetuksessa aikaansa viettää muun homman ohella. Annan tavoitat numerosta 0407312062.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvan mahdollinen sisältö: Arto Grönroos, auto ja ulkoilma 

Arto Grönroos, TAMPERE. Se ois Tampereen Enska joka henkilöautopuolella kouluttaa Tampereella sekä lähialueella. Jos suunnitelmissa on Tampereen alueella henkilöautokurssi tai riskikurssi niin  tervetuloa Arton ammattimaiseen opetukseen! Arton tavoitat numerosta: 0400622991

 

 

 

 

 

 

Kuvan mahdollinen sisältö: auto ja ulkoilma 

Merja, Oulu, Raahe ja lähialueet! Merja palvelee teitä henkilöautopuolella, tervetuloa ajotunneille! Merjan tavoitat numerosta: 040 724 0916

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marra

 

 

 

Marra palvelee teitä virtuaalitoimistossa sekä vastailee puhelimeen. Jos sinulla on kysyttävää niin ota rohkeasti yhteyttä Marraan: 0400 276 308

 

 

 

 

 

 

 

 

Ripe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ripe kouluttaa C1- sekä C1E nettiteoriatunneilla. Sekä vastaa yrityksen toiminnasta. Ripen tavoitat numerosta 0400 670 654. 

 

 

Helsingin Alueella teitä palvelee Sirpa, kuva tulossa!